بازی سازی مجموعه بانیس IT گروه بانیس IT متشکل از متخصصانی نخبه با بیش از 7 سال تجربه در زمینه بازی سازی با انواع موتور های بازی سازی از قبیل unity ، UnReal، Cry Engin و ... مفتخر است گامی هر چند کوچک در راستای پیشرفت صنعت بازی سازی بردارد.

از کجا شروع کنیم؟

برای توسعه یک بازی، باید 6 بخش متفاوت از بازی‌سازی را در نظر بگیرید: بخش طراحی و دیزاین، بخش هنری، بخش کد نویسی، بخش صداگذاری و موسیقی بازی، بخش تست بازی و آمارگیری و بخش انتشار و بازار عرضه بازی در مارکت های گوناگون.

  • جرقه اولیه: بازی شما چه ایده‌ای دارد که آن را از دیگر  بازی‌ها متفاوت می‌کند؟ چه سبکی دارد و چه تجربه‌ای برای پلیر ایجاد می‌کند؟ هدف بازی چه‌چیزی است؟ این‌ها ساده‌ترین سوالاتی هستند که باید در ابتدای بازی از خود بپرسید و بعد از پاسخ دادن به آن‌ها طراحی را آغاز کنند.
  • مکانیک‌ها: مکانیک‌های بازی اصلی‌ترین کاری هستند که پلیرها در بازی انجام می‌دهند. گیم‌پلی بازی از کنار هم قرار گرفتن مکانیک‌ها به‌وجود آمده است. مکانیک‌ها می‌توانند ساده‌ترین چیزها مانند کلیک کردن در قسمت اجتماعی بازی، پریدن، دویدن و شلیک کردن باشد. البته همه بازی‌ها معمولا یک مکانیک اصلی (Core mechanic) دارند که گیم‌پلی حول آن می‌چرخد. مثلا اصلی‌ترین مکانیک در بازی سوپر ماریو پریدن است ٫
  • داستان و سناریو: بعد از مکانیک‌ها، داستان بازی مورد توجه پلیرها قرار می‌گیرد. تمام بازی‌ها بر اساس داستانی شکل می‌گیرند و اگر بازی آن را روایت نکند، خود پلیر با تصور آن را می‌سازد. داستان‌های قوی در ذهن ماندگار می‌شوند و پلیر را بیشتر به بازی جذب می‌کنند. داستان بازی می‌تواند از پیشرفت عددها در بازی 2048، ظهور امپراطوری در تمدن‌‌ها یا اتفاقاتی خاموش در وادی مقبره ساخته شود.
  • حس و حال بازی: علاوه بر جلوه‌های بصری و صداها، طراحی بازی، حس و حال بازی را شکل می‌دهد. اولین بازخوردی که پلیر از بازی می‌گیرد، سختی و آسانی بازی که به پلیر احساس ناامیدی یا امیدواری می‌دهد و شکل و شمایل دشمنان بازی همه می‌توانند شکل‌دهنده حس و حال بازی باشند.

اولین تولید کننده پلتفرم بازی سازی ایران

اولین گروه بازی سازی که با متد جهانی در ایران کار میکند

بازی سازی شامل طراحی، توسعه و انتشار بازی می‌شود. ساخت بازی شامل فرآیندها، جوایز، تعامل و درگیری بازیکن و طراحی مراحل می‌شود.